O meni

15+

Let izkušenj

Hej, moje ime je Majda Rogelj

Sem grafična oblikovalka, ilustratorka, postavljalka spletnih strani, kreatorka spletnih vsebin, ki rangirajo ... Ali kot jaz rada rečem - moje delo je kreativnost. Ni važno v kakšni obliki in s katerimi orodji. Bistvo je ustvarjanje, ki posledično vodi v uspeh. Vaš uspeh.

Ustvarjati in oblikovati izjemne vizualne in digitalne vsebine, ki ne le estetsko privlačijo, ampak tudi učinkovito komunicirajo sporočila in zgodbe. S poudarkom na SEO optimizaciji lahko pomagam naročnikom, da dosežejo večjo prepoznavnost in uspeh na spletu, tako da njihove vsebine dosežejo pravo ciljno občinstvo.

Želim si, da bi moje delo pomagalo izraziti ideje in sporočila na najboljši možen način ter da bi moje vsebine pripeljale do širšega občinstva. Moje delo naj prispeva k bolj povezanemu in navdihujočemu digitalnemu okolju, ki omogoča rast in uspeh posameznikom in podjetjem v okolici.

Cilj je  spodbujati ustvarjalnost in inovativnost v moji industriji ter pomagati drugim pri razvijanju njihovega potenciala. Skozi svoje delo ustvarjam boljše in privlačnejše digitalno okolje za vse uporabnike.

Zakaj naročniki radi delajo z menoj in se tudi vračajo?

Ne glede na vrhunsko znanje in poznavanje področij verjamem, da so pozitivne osebnostne lastnosti tiste, ki omogočijo dober poslovni odnos in na koncu tudi dober rezultat projeka.

Nekonfliktnost

100%

Spoštovanje rokov in zanesljivost

100%

Prijetna komunikacija

100%

Osebna integriteta

100%

posluh za vaše želje

100%

v izrednih primerih delo izven delovnega časa

100%
V preteklosti sem z Majdo sodelovala že večkrat. Vsakokrat je poskrbela za želeni videz in popolno funkcionalnost spletne strani. Njeno delo odseva strokovnost, upoštevanje želja stranke in hitro odzivnost, kar je še kako pomembno predvsem, ko se pojavi kakšno vprašanje ali se kje zatakne. V meni je vzbudila veliko zaupanje.
Daša Cek Stepančič
Vodja Centra za anksioznost in direktorica Krovnega inštituta za psihosocialno pomoč in svetovanje - KIPS
Z Majdo sodelujemo že kar nekaj let in v tem času je za nas postavila spletno stran, pomaga nam pri kreiranju vsebin za socialna omrežja, piše SEO članke, bloge, novice in ureja grafično podobo naše blagovne znamke. Sposobna je generirati nove ideje za vsebine, ki bodo privlačile občinstvo in izstopale med konkurenco. Opazi se tudi njeno nenehno radovednost in željo po raziskovanju novih tem ter nenehno izboljševanje svojih spretnosti in znanja.
Iztok Tivadar
Vodja in direktor vadbenega / fitnes centra Apolon Gym
Majda Rogelj je nedvomno oseba, ki zna slišati kaj stranke in naročniki potrebujemo. Po 9 letih spletnega nastopa na več naših spletnih straneh, smo po prvem, zaključenem projektu z Majdo, naročili prenovo še vseh ostalih naših spletnih strani. Mislim, da to pove vse o tem kako smo zadovoljni z opravljenim delom in rezultati. Priporočam. 100 točk 🙂
Matija Zajšek
SEO mojster in lastnik Seo-praktika
Majda me je pri delu navdušila s svojo iskrenostjo, natančnostjo, kreativnostjo in zanesljivostjo. Je zelo sistematizirana in pri njenem delu ustvarja izdelke, ki so unikatni, prilagojeni stranki in funkcionalni, torej hitro berljivi. Ko sem dobila končni izdelek v roke, sem ostala brez besede. Toplo priporočam!
Nives Brelih
Fotografinja in lastnica nivesbrelihphotography.si

Zadnji prispevki in koristni nasveti

Industrijsko oblikovanje: Skupek estetike, funkcionalnosti in proizvodnje

Industrijsko oblikovanje: Skupek estetike, funkcionalnosti in proizvodnje

Predstavljajte si, da prvi držite vaš novi iPhone. Njegova elegantna in ergonomska oblika se popolnoma prilega vaši dlani. Ko se pre
Beri dalje...
Kaligrafska pisava v sodobni tipografiji: Mojstrski preplet tradicije in inovacij + 10 brezplačnih kaligrafskih pisav

Kaligrafska pisava v sodobni tipografiji: Mojstrski preplet tradicije in inovacij + 10 brezplačnih kaligrafskih pisav

Ali ste vedeli? Zanimivosti, ki jih prinaša kaligrafska pisava Najstarejši ohranjeni kaligrafski zapis na svetu je star več kot
Beri dalje...
Cena SEO optimizacije v Sloveniji in kaj vse vpliva na končni strošek?

Cena SEO optimizacije v Sloveniji in kaj vse vpliva na končni strošek?

SEO optimizacija je v osnovi podobna marketingu, saj gre pri obeh za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke in posledično vi
Beri dalje...

Zdaj je čas za ukrepanje!

Ponudite mi svoj izziv in reševati ga lahko začnemo takoj!