Domiselno

Pisanje besedil

Preverite ponudbo pisanja besedil

Pridobite ponudbo po meri v roku 24 ur!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Celostna grafična podoba

Oblecite vašo dejavnost v najnovejše trende in očarajte kupce

 • Logotip z določitvijo slogana, tipografije in barv
 • Poslovne tiskovine (vizitka, dopisni list, kuverta, žig, zastava …)
 • Promocijske tiskovine

Oblikovanje logotipa

Postavite odlične temelje za vašo predstavitev javnosti

 • Zasnova in razvoj logotipa
 • Po potrebi določitev slogana
 • Izbira tipografije (pisave)
 • Priročnik uporabe za različne medije

Oblikovanje tiskovin

Promocijski material in ostale tiskovine ne gredo nikoli iz mode

 • Vizitke
 • Embalaža
 • Etikete
 • Letaki in plakati
 • Brošure in katalogi
 • Jumbo plakati
 • Ovitki za knjige
 • Revije in publikacije
 • Koledarji
 • Ceniki in meniji
 • Voščilnice in kartice

Prodajna besedila

Če želite prodati, morate prepričati, vendar to morate storiti pravilno, da vam ljudje ne pobegnejo. Prepričujemo z argumenti, obstaja pa kar nekaj zapovedi, kako le-te spraviti v besedilo na ustrezen način. Z ustreznim besedilom na svojem spletnem mestu in s svojimi marketinškimi e-poštnimi sporočili lahko prepričate svoje obiskovalce in naročnike, da naredijo, kar želite: kupijo vaš izdelek ali storitev.

 • Prodajajte s prepričljivimi in argumentiranimi besedili

SEO članki

Pisanje SEO člankov je zelo močna tehnika za OFF SITE optimizacijo z namenom pridobivanja kakovostnih povratnih povezav do vašega spletnega mesta ali bloga. Objavljanje kakovostnih člankov tako zagotvo poveča promet na vašem spletnem mestu.

 • Podporni članki za uvrščanje na prva mesta v iskalnikih

Bloganje

loganje je izjemno pomemben del ON SITE SEO strategije, pisanje objav v blogu pa zahteva spretnost. Da bi bralca prispevek zanimal, moramo razmisliti o strukturi vsebine, ki mora biti hkrati tudi zanimiva. Če je članek bralcem všeč in ga razumejo, ga bodo veliko raje delili z drugimi, kar bo povečalo vašo uvrstitev v iskalnikih. Torej, če želite izboljšati svojo uvrstitev poskrbite ze SEO prijazne prispevke.

 • Vsebinsko zanimivi in SEO prijazni prispevki na vaših straneh

Bistveni elementi prepričljivega prodajnega besedila

Trženje in agresivna neposredna prodaja ne delujeta več, saj se ljudje želijo počutiti svobodno, brez da bi jih nadlegovali, zato prepričljivo pisanje prodajnih in PR besedil deluje tako dobro.

Kakšne so torej lastnosti/elementi dobrega oz. prepričljivega prodajnega besedila? Pri vsaki karakteristiki vam navedem še primer moje stranke Panheat, ki se ukvarja z energetskimi rešitvami.  

Vzbuditev pozornosti

Prva stvar, ki je potrebna je, da bi na podlagi besedila pridobili zanimanje potencialne stranke. To je najlažje in najučinkoviteje storiti z navedbo dveh odgovorov, in sicer

 • kako rešiti težavo oz.
 • kako se počutiti bolje.

Tako bomo takoj v prvem odstavku potencialni stranki povedali, kaj bo odnesla oz. kakšno korist bo imela od tega, če bo nadaljevala z branjem.

Npr. alergije na cvetni prah in ostale prašne delce v zraku lahko rešite z odličnim prezračevalnim sistemom.

Izražanje empatije

Empatija se izraža s postavljanjem problema (na pozitiven ali negativen način) in sočutja z bralcem glede tega problema, tako da potencialno stranko v celoti zanima, kaj vse lahko ponudimo.

Npr. prodajamo ogrevalne sisteme in stranko skrbi, da ne bo dovolj prihranila, da ne bo znala s tem ravnati itd..  Izpostavimo torej ta problem z vprašanjem, vživimo se v vlogo stranke in na ta problem tudi odgovorimo. Torej vprašanje bi bilo:

Vas skrbi, da se stroški kljub nakupu tega sistema ne bodo zmanjšali? Mislite, da je sistem prezahteven? 

In odgovor: Brez skrbi, tu smo da vam pomagamo. 

Sledi nadaljevanje, ki predstavi celotno rešitev z argumenti.

Ponujanje rešitev

Omenila sem že, da opis rešitve del izražanja empatije. Kako ubesediti to rešitev na pravi način?

Predvsem moramo biti iskreni in na realen način razložiti, kako lahko pomagamo brez ugodnosti, za katere nismo prepričani, da jih lahko zagotovimo. Izogibamo se besednim zvezam, kot so „neverjetni rezultati“ „najboljše na trgu“ inn se osredotočimo na opis rešitve s poštenimi in konkretnimi besedami.

Če bomo npr. zatrjevali, da je klimatska naprava najcenejše ogrevanje, se bomo zlagali. In na ta način bomo dolgoročno izgubili kredibilnost in s tem potencialne stranke. 

Čim bolj podrobno moramo torej opisati, kako se bo življenje potencialne stranke izboljšalo, če kupi ta izdelek ali vas najame – ampak kot rečeno, s pravimi podatki.

Sprememba pomanjkljivosti v prednost

Ljudje smo po navadi precej skeptični in preden bodo potencialne stranke kaj kupile, bodo videle številne slabosti. Če želimo biti prepričljivi, moramo torej z argumenti opravičiti te “slabosti”.

Najbolj pogosta “slabost” je recimo visoka cena izdelka. 

Argumentiramo: »Kakovost je pomembna. Dandanes nič ne traja dolgo in na koncu za cenejši izdelek porabimo več denarja, saj moramo isti predmet pogosteje kupovati, ker se pokvari. “

Razmisliti in predviditi  je treba torej morebitne slabosti izdelka oz. storitve in zapisati v besedilu, še preden se  potencialna stranka začne sama spraševati o njih. Slabosti oz. pomanjkljivosti nikoli ne skušamo prikriti, ravno nasprotno, le-te izpostavimo in jih spremenimo v prednost.

Primer sončnih elektrarn – postavitev sončne elektrarne sicer ne bo hitra, zahteva veliko dokumentacije itd… a ko je projekt končan, ste lahko prepričani, da boste imeli najcenejše in najbolj ekološko ogrevanje v primerjavi z vsemi možnostmi na trgu. 

Uporaba referenc

Uporaba močnih pričevanj strank je eden močnejših elementov. Če drugi priporočijo vaš izdelek ali storitev, boste na koncu prepričali potencialno stranko. Ljudje po navadi zaupajo takrat, ko veliko ljudi reče, da je izdelek dober.

Zakaj bi konec koncev tvegali nakup izdelka, o katerem nihče nič ne pove?

Poskrbite, da boste v svoje prodajno besedilo dodali vsaj 3 ali 4 pričevanja.

Če želite pridobiti močna priporočila, lahko svojim strankam pošljete kratek vprašalnik s tovrstnimi vprašanji:

 • Zakaj ste se odločili, da nas najamete?
 • Kakšne dvome ste imeli pred najemom?
 • Kako je pred in po delu z mano?
 • Kaj bi izpostavili pri tem izdelku?

S temi vprašanji pomagate tistim, ki se težko izražajo, da napišejo odlična priporočila za vaše podjetje.

Primerjava s konkurenco

Primerjava izdelka ali storitve s konkurenco je lahko zelo prepričljiv argument. Pri tem sicer ne moremo uporabiti imena tekmeca, lahko pa predlagamo, kaj počnejo drugi in kaj mi drugače. Tu je treba biti zelo prefinjen, ne gre za podcenjevanje tega, kar počnejo drugi, ampak za izpostavljanje tega, kar mi počnemo drugače in bolje.

Npr. če konkurenca ponuja klimatske naprave brez montaže, mi poudarimo, da klimatske naprave še zmontiramo. Če konkurenca ponuja nakup in montažo, mi poudarimo še svetovanje. 

Kontrast vam bo pomagal izraziti vašo edinstveno ponudbo vrednosti oz. kaj vas razlikuje od drugih izdelkov ali storitev.

Navajanje dejstev

Do sedaj smo prepričali čustveni del možganov, ki je tisti, ki odloča. A če še vedno obstaja dvom, lahko logični del možganov prepričamo s podatki.

Izberimo grafe in statistične podatke, ki našim argumentom dodajo oprijemljive podatke.

Na primer:

“Ali ste vedeli, da 90 % časa preživimo doma, v notranjih prostorih?”

Raziskujte in poiščite statistične podatke, grafikone in podatke, ki vam bodo pomagali prepričati vaše potencialne stranke.

Ponavljanje

Ljudje smo pogosto odsotni, pozabljamo na stvari. Zato ponavljanje zelo dobro deluje pri prodaji.

Svojo potencialno stranko opomnimo tako, da izberemo različne besede, kaj ponujate in najmočnejše argumente, ki ste jih navedli, da odgovorijo na pomembne ZAKAJ.

Če je besedilo dolgo, zlasti na koncu, večkrat ponovimo svojo ponudbo.

Nujnost

Včasih se zgodi, da se pogovarjate se s potencialno stranko in je skoraj že pred nakupom, a nenadoma reče “Naj pomislim”. In 99% krat se ne bo vrnila. Včasih lahko uvedba nujnosti opravi to nalogo, ker sproži tudi strah pred izgubo priložnosti.

Če se želite poigrati z občutkom nujnosti, lahko predstavite omejeno ponudbo ali pomanjkanje enot (omejena zaloga, samo še x enot). A ne smemo pretiravati s stavki, kot je »Če ne kupite zdaj, bo čez 5 dni vse prodano«.

Biti moraš bolj prefinjen in reči nekaj takega: “Ne moremo zagotoviti, da bodo enote še na voljo čez 1 teden”. Lahko ste še bolj subtilni, ko uvedete dejavnik nujnosti, ki potencialni stranki pomaga, da si predstavlja, da že uživa prednosti vaše storitve.

Primer nujnosti, kjer ne nastopamo tako agresivno bi recimo bil – bodite pred ostalimi in se še danes odločite za najboljši vir energije, ki varuje naravo – sončno elektrarno

To je dober primer, kako lahko uporabite nujnost, ne da bi uporabljali omejene cene ali ponudbe zalog.

Poziv k dejanju (CTA)

Ne glede na to, kako prepričan je človek, da bo naredil, kar želite (kupi izdelek, se dogovori za sestanek, naroči na novice), če ga ne vodite točno tja, kamor želite, da gre, vaše prepričavenja ne bo koristilo.

Poziv k dejanju (CTA) je tisti gumb, na katerega želimo, da ga stranka klikne in ga pripelje do nakupovalne košarice ali kontaktnega obrazca.

Tu ste lahko kreativni in uporabljate različne besedne zveze namesto običajnih »Naročite se zdaj« ali »Želim brezplačen vodnik«.

Lahko rečemo: “Začnimo skupno avanturo”.

Kakšen je namen pisanja SEO člankov?

Pisanje SEO člankov predvsem pomaga ustvariti povratne povezave do vašega spletnega mesta ali bloga. Iskalnikom lahko pomaga tudi pri lažjem iskanju in razvrščanju vašega spletnega mesta.
Vsebinsko bogat in ustrezen članek lahko pomaga ustvariti zaupanje potencialnih strank, ki jih je mogoče preusmeriti na vaše spletno mesto.

Kaj je povratna povezava?

Povratna povezava je povezava z drugega (zunanjega) spletnega mesta na vašo spletno stran. Povratne povezave so za Google pomembne, ker kažejo, da je stran verodostojna in zanesljiva. V bistvu Google, namesto da bi vam verjel, da je strankina stran dober kraj za pošiljanje ljudi na določeno iskanje, v spletu upošteva tudi druga mnenja.

To nas pripelje do ideje o domeni. Google vseh povratnih povezav ne ocenjuje enako. Večjo težo daje domenam (kar pomeni spletnim mestom) z boljšim ugledom. Z drugimi besedami, povratni povezavi Dela ali 24ur bo dal večjo težo kot tisti iz bloga vašega prijatelja o zlatih ribicah.

A brez skrbi. Mednarodni mediji niso edini vir verodostojnih povratnih povezav. Povezave do spletnih mest z dobrim ugledom so lahko prav tako dragocene in jih je veliko lažje pridobiti.

Na srečo je preverjanje avtoritete domene enostavno. Za to je na voljo ogromno orodij, kot je Mozovo.

Zakaj so povratne povezave tako učinkovite?

Povratne povezave so tako učinkovite, ker imajo dvojni vpliv na SEO. Najprej dobite povezave z zunanjih spletnih mest, kar Google razlaga kot znak, da je strankina stran verodostojna in ustrezna. Drugič, povratne povezave usmerjajo kvaliteten promet na strankino stran. Kako to deluje?

Vaše povratne povezave bi morale prihajati z zunanjih spletnih mest, ki so povezana s področjem izdelkov vaše stranke. Recimo, da vaša stranka prodaja ribiški pribor in dobi povratno povezavo na spletnem dnevniku spoštovanega ribiča. Ljudje, ki kliknejo povezavo na tem blogu, bodo verjetno zelo zainteresirani za izdelek vaše stranke, zato bodo preživeli čas na njihovi spletni strani. Z drugimi besedami, vozi kvaliteten promet.

Zakaj je to pomembno za SEO?
Google preuči, kaj ljudje, ki kliknejo povratno povezavo, naredijo, ko enkrat kliknejo, zlasti koliko časa preživijo na spletnem mestu.

Predstavljajte si, da 20 ljudi klikne povezavo na tem blogu o ribolovu z besedilom “odličen pribor za ribolov postrvi” (to besedilo se imenuje sidro, čeprav nima nič skupnega z ribolovom – več o tem kasneje). Povezava vodi do spletnega mesta vaše stranke in vsak od teh 20 ljudi porabi nekaj minut za brskanje po svoji trgovini. Iz tega Google izve, da je stran vaše stranke ustrezna in verodostojna za ljudi, ki iščejo ribolov postrvi.

A velja tudi obratno. Če obupno poskušate dobiti povezave, katere koli povezave, kjer koli, se bo to obrnilo nazaj. Če povratne povezave, ki jih zberete za stranko, niso pomembne, bo Google izvedel, da njihovo spletno mesto ni verodostojno, in jih kaznoval z nižjo uvrstitvijo v iskalnem omrežju. Vdori niso dovoljeni.

“Če boste obupno poskušali dobiti povezave, katere koli povezave, kjer koli, se bo to poslabšalo.”

Zakaj so povratne povezave tako učinkovite?

Povratne povezave so tako učinkovite, ker imajo dvojni vpliv na SEO. Najprej dobite povezave z zunanjih spletnih mest, kar Google razlaga kot znak, da je strankina stran verodostojna in ustrezna. Drugič, povratne povezave usmerjajo kvaliteten promet na strankino stran. Kako to deluje?

Vaše povratne povezave bi morale prihajati z zunanjih spletnih mest, ki so povezana s področjem izdelkov vaše stranke. Recimo, da vaša stranka prodaja ribiški pribor in dobi povratno povezavo na spletnem dnevniku spoštovanega ribiča. Ljudje, ki kliknejo povezavo na tem blogu, bodo verjetno zelo zainteresirani za izdelek vaše stranke, zato bodo preživeli čas na njihovi spletni strani. Z drugimi besedami, vozi kvaliteten promet.

Zakaj je to pomembno za SEO?
Google preuči, kaj ljudje, ki kliknejo povratno povezavo, naredijo, ko enkrat kliknejo, zlasti koliko časa preživijo na spletnem mestu.

Predstavljajte si, da 20 ljudi klikne povezavo na tem blogu o ribolovu z besedilom “odličen pribor za ribolov postrvi” (to besedilo se imenuje sidro, čeprav nima nič skupnega z ribolovom – več o tem kasneje). Povezava vodi do spletnega mesta vaše stranke in vsak od teh 20 ljudi porabi nekaj minut za brskanje po svoji trgovini. Iz tega Google izve, da je stran vaše stranke ustrezna in verodostojna za ljudi, ki iščejo ribolov postrvi.

A velja tudi obratno. Če obupno poskušate dobiti povezave, katere koli povezave, kjer koli, se bo to obrnilo nazaj. Če povratne povezave, ki jih zberete za stranko, niso pomembne, bo Google izvedel, da njihovo spletno mesto ni verodostojno, in jih kaznoval z nižjo uvrstitvijo v iskalnem omrežju. Vdori niso dovoljeni.

“Če boste obupno poskušali dobiti povezave, katere koli povezave, kjer koli, se bo to poslabšalo.”

Kakšni morajo biti SEO članki za namene pridobivanja povratnih povezav oz. OFF site članki?

OFF SITE SEO članki včasih

Še ne dolgo nazaj so se SEO članki za potrebe OFF site optimizacije pisali čisto drugače kot SEO prijazne objave za objave na blogu. Načeloma so bili sestavljeni iz 300 besed, ene povratne povezave, kakšne slike ali dveh in osnovno optimizirani, recimo glede na  YOAST. Ni treba posebej poudariti, da so se pisali kot po tekočem traku, kajne? Potem pa je Google ugotovil, da so ti članki nekakovostni in pisani izključno z namenom dvigovanja strani. In je spremenil algoritem.

OFF SITE SEO članki danes

Danes vam torej članek, kot se je pisal včasih, ne bo koristil prav nič. Google vas sicer ne bo kaznoval, ne boste pa imeli nobene koristi oz. dodane vrednosti. Čalnki za OFF site optimiztacijo morajo biti dolgi nekej 1.200 so 1.500 besed

Kaj vsebuje dober blog zapis, ki se bo uvrščal v iskalnikih in prispeval k ON SITE SEO?

Za nekatere se zdi, da sta pisanje za SEO potrebe in pisanje, da bi pritegnili in očarali občinstvo, dva nasprotujoča si cilja. Pa ni čisto tako. Seveda bi morale biti ključne besede, ki jih želite najti, na vidnem mestu, v kolikor želite SEO prijazno objavo na blogu. Toda pretirana uporaba ključnih besed močno ovira berljivost vašega besedila, česar vsekakor ne želite storiti. Dejansko je visoka gostota ključnih besednih zvez lahko celo signal Googlu, kar lahko negativno vpliva na vašo uvrstitev.

Spodaj zapišem, kaj vse sama upoštevam pri pisanju prispevkov za blog, da so SEO prijazni in berljivi. Ta dva cilja morata vedno iti z roko v roki, saj pisanje v razumljivem jeziku prinese več obiskovalcev in jih zadrži na spletni strani.

Raziskava in analiza ključnih besed

Preden začnem s pisanjem prispevka vsekakor opravim raziskavo ključnih besed. To je ključno za zapis objave, da bo SEO prijazna. Osnovne ključne besede so sicer ponavadi že določene z analizo spletne strani, pri prispevkih pa je potrebno poiskati čim boljše dolgorepe besede. 

Tematika članka

Preden začnete, dobro premislite o sporočilu vašega dela. Kaj želite povedati svojim bralcem ali na katero osrednje vprašanje želite odgovoriti? Kaj je namen vašega članka? In kaj želite, da bralci naredijo na koncu strani? Pred začetkom zapišite odgovore na ta vprašanja in razmislite o namenu iskanja, ki ga ima nekdo. Enostaven način za vpogled v to je ogled rezultatov iskanja za iskalni izraz, s katerim se želite uvrstiti.

Oblikovanje strukture

Če želimo, da je objava berljiva in SEO prijazna, moramo ustvariti jasno strukturo. To pomeni, da mora imeti vsaka objava:

 • nekakšen uvod (v katerem predstavimo svojo temo);
 • telo (v katerem je zapisano glavno sporočilo);
 • sklep (v katerem povzamemo glavne ideje ali sklenete).

Najprej v nekaj stavkih zapišem, kaj želim povedati v vse tri sklope. Tako je ustvarjen povzetek objave. Tak način pomagala ustvariti strukturirano in berljivo objavo v. Na podlagi tega se lahko sestavi celoten prispevek.

Uporaba odstavkov in naslovov

Vsi uporabljajo odstavke, vendar jih vsi ne uporabljajo dobro. Ne začenjamo vsakega novega stavka v novi vrstici samo zato, ker izgleda lepo. Paziti je treba  predvsem na to, da stavki ne bodo predolgi, saj bi moral imeti vsak odstavek svojo idejo ali temo. Vprašamo se, kaj je glavna ideja vsakega odstavka. To glavno idejo bi morali strniti v enem stavku. Če to ni mogoče in potrebujemo več stavkov za razlago glavne ideje, moramo preprosto uporabiti več odstavkov.

Tudi pravilni naslovipomagajo bralcem razumeti, za kaj gre v določenem delu besedila. Če želimo, da se bralci najdejo med članki, jim mora biti jasna struktura člankov. Ta ni pomembna le zaradi berljivosti, ampak tudi za SEO. Zato bi tudi svetoval uporabo ključne besede v nekaterih podnaslovih. Resnično mislim na nekatere, saj bo uporaba ključne besede v vsakem naslovu naredila besedilo nerodno in nenaravno. Zaradi tega bodo ljudje nadaljevali z branjem.

Uporaba prehodnih besed

Prehodne besede bralcem pomagajo prebrati besedilo in razumeti razmerje med stavki in odstavki. Recimo na primer, da obstajajo trije razlogi, da ljudje kupijo izdelek. Uporabiti moramo opozorilne besede, kot so: “najprej”; “Drugič” in “končno”. Tudi besede, kot so „vendar“, „podobno“ in „na primer“, dajejo jasen signal bralcem. Bralci bodo takoj razumeli, da bo po besedah, kot je “povzemamo” ali “na kratko”, sledil zaključek. Prehodne besede so zato zelo pomembne za dodajanje strukture besedilu.

Uporaba sinonimov ključnih besed

Če članek z glavno ključno besedo za fokus, je branje manj privlačno, lahko pa tudi škodi vaši uvrstitvi. Google postaja pametnejši in želi, da pišete vsebino, ki bo všeč uporabnikom. Noče, da v vseh drugih stavkih uporabljate ključno besedo za fokus, na druge načine pa analizira, o čem govori vaše besedilo. Eden od načinov, kako Google razume temo vašega besedila, je prepoznavanje sopomenk in drugih ključnih besed, povezanih z vašo ključno besedno zvezo. Zato bi morali v celotni kopiji uporabljati sopomenke in sorodne ključne besede.

Sinonimov je razmeroma enostavno zamisliti, vendar je razmišljanje o pravih ključnih besedah ​​nekoliko zahtevnejše. Zato smo v naš vtičnik uvedli novo funkcijo, ki vam pomaga takoj najti sorodne ključne besedne zveze. Na podlagi vaše ključne besede s fokusom lahko naš vtičnik s klikom gumba ustvari številne sorodne ključne besedne zveze! Skupaj s tem, kolikokrat se išče ta ključna beseda in kako izgleda iskalni trend. To funkcijo poganja SEMrush in jo lahko uporabljamo tako v našem brezplačnem kot v vtičniku Premium. Torej, uporabite to povezano funkcijo ključne besede!

Dolžina članka

Poskrbite, da bodo vaše objave v spletnem dnevniku vsebovale najmanj 300 besed, vendar naj bo dolžina članka uravnotežena. Google ima rad dolge članke, če pa je vaš članek predolg, lahko prestraši uporabnike. Dolge članke bi svetoval le, če veste, da ste spreten pisatelj. Veliko obiskovalcev zahteva, da preberejo vašo celotno objavo, ko je ta dolgotrajna. Oglejte si ta članek, če niste povsem prepričani, kako dolga naj bo objava v spletnem dnevniku. In ne pozabite, da v besedilu še naprej uporabljate svojo ključno besedno zvezo, da boste zagotovo dobili SEO prijazno objavo v spletnem dnevniku!

Interno povezovanje

Če ste že pisali vsebino na isto temo kot vaša trenutna objava, ne pozabite povezati do teh objav in iz njih. Vaša nova objava v spletnem dnevniku in obstoječe objave bodo močnejše, ker kažete avtoriteto na to temo. Poleg tega je vaša struktura povezav pomembna tudi za vaše uvrstitve v Googlu. In ne pozabimo, da je povezovanje z drugo vsebino o določeni temi super za vaše bralce, saj jih morda zanima tudi branje teh povezanih objav. Pomaga jim pri navigaciji po vašem spletnem mestu.

Temu pravimo notranja povezava in bralci in Google se vam bodo za to zahvalili. Pomaga jim upravljati z vašo vsebino in razumeti razmerja med različnimi vsebinami na vašem spletnem mestu, zato si vzemite nekaj časa, da se povežejo s prejšnjo vsebino in iz nje. Naše orodje za notranje povezovanje vam lahko pomaga s predlaganjem ustreznih strani in objav na vašem spletnem mestu, do katerih lahko vzpostavite povezavo.

Redno dodajanje vsebine

Redno dodajanje novih objav na spletnem mestu Googlu sporoča, da je spletno mesto živo. To je pomembno, ker če vaše spletno mesto ni aktivno, ga bo Google iskal manj pogosto in to lahko negativno vpliva na vašo uvrstitev. A ne objavljajte samo zaradi objave. Poskrbite, da bo vse, kar objavite, kakovostna vsebina: informativni, dobro napisani članki, ki zabavajo bralce in ustrezajo njihovim iskalnim namenom.

Če imate težave z rednim objavljanjem, bi bilo dobro ustvariti uredniški koledar za svoj spletni dnevnik. To vam omogoča, da ta proces strukturirate na način, ki ustreza vam in vaši ekipi.

Uporaba SEO vtičnikov

Orodje za analizo v našem vtičniku Yoast SEO vam pomaga pisati berljive in SEO prijazne objave v spletnih dnevnikih. Začnite z izbiro najpomembnejšega iskalnega izraza, za katerega želite, da ljudje najdejo to stran. To je vaša ključna besedna zveza in ko jo izpolnite v našem vtičniku, izvaja vse vrste pregledov, ali je vaša objava optimizirana ali jo je treba še izboljšati:

Oglasite se

Moj kontakt

Z vesljem se z vami srečam na kavici, lahko pa tudi prigriznemo kaj dobrega 😉

Osnovni podatki

Brez težav lahko do mene pridete preko spodnjih kontaktnih podatkov ali pa izpolnite obrazec na desni.

Bine Rogelj s.p., Pako 7, 1353 Borovnica

info@majdarogelj.com

041 895 778

Kontaktni obrazec

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.